Luahanku!
Busy!Homework time
BADARIAH KAKAK: October 2014

Monday

"COMEBACKHOME"

Assalamuaikum dan Selamat Malam
 geng-geng blogger

Akhirnya dapat juga aku membersihkan sesawang dalam blog ku ini heheheh *dah lama tak melawat rumah kat sini hehehe *aku rindu rumah ku :P hahahhaha

Malam ini saja nak menulis kembali kat blog ini dah lama tak menulis sejak nak fokus pada PT3
*ujian untuk budak-budak form3 tahun 2014 *aduhai nasib ku *reda je lah hehehhe

Alhamdulillah masa menjawab periksa PT3 aku dapat menjawab dengan yakin heheh *biasa lh klu ad meniru sikit-sikit huhhuhu........ malam ini bukan aku nak bercerita tentang PT3 tu....malam ini aku mebawa hajat.




Hajat ku ini memang terlalu mudah sekali hehehheehhehhehehe*hope lah ada yang tolong tunaikan





Aku ingin bertanya macam mana nak paparkan iklan-iklan seperti 8SHARE < CHURP2 < WHOHOO
dan lain-lain lagi.....aku dah mendaftar tapi tak tahu nak promot macam mana untuk menambahkan wang disana......kalau sudi ajarkan lah *saya budak baru nak belajar :D


Hope kalian sudi ye....satu lagi nak bagi tahu aku nak promot novel-novel yang terbaru dan panas-panas...jika ada diantara kalian yang KAKI NOVEL ATAU HANTU NOVEL *macam aku ini ....kalian blh beli secara on9 just PM in MY FACEBOOK *blh tgk kat sebelah kiri blog aku ..kalau ad WECHAT blh add aku ...ID bada_riah hehhehe
Novel yang ku nak jual ini kecil-kecil dulu *cover poket money heheehe *kalian just tunggu!!!! akan ku up nanti novel yang ku nak jual